The Sugarcoated Company

The Sugarcoated Company is het overkoepelende bedrijf waaronder Sugarcoated Pictures, de Sugarcoated Salon en Sugarcoated Events zijn ondergebracht.
Alles natuurlijk met de welbekende vintage looks en de enorme dosis gezelligheid, body positivity en (female) empowerment.
Het Team Sugarcoated wil graag iedereen de schoonheid en vooral ook de kracht van deze stijl laten ervaren.  Quality time!

sugacoated make over en fotostudio, workshops make-up en haar en salon

SugarCoated Pictures:
DE pin-up make-over & fotostudio van Nederland (de Benelux).
Het Sugarcoated team creëert welbewust en met zorg een bijzonder portret van jou: jouw vintage alter ego dat in jou verborgen zit, en nu naar buiten treedt.
Het thema kies je zelf en daarnaast is er ook de mogelijkheid tot een Boudoir- en Tiki make-over & shoot.
Een geweldige ervaring met een prachtig aandenken voor altijd!

Sugarcoated Salon:
Je kunt hier terecht voor een nieuwe coupe (ook voor de heren), een goede verfbeurt, vintage hairstyling en die geweldig strakke eyeliner.
Daarnaast bieden we een bridal arrangement aan voor de grote dag.
We will make you look & feel good!

Sugarcoated Events:
Van workshops en vrijgezellenfeesten tot make-overs van catering partijen en bezoekers van grote (bedrijfs)feesten/festivals.
Sugarcoated maakt het feestje met haar vintage uitstraling, positieve vibes en professionele aanpak!

Voor de make-over, fotoshoots & workshops heeft Sugarcoated de beschikking over een selectie van onze ‘wired’ haarbanden.
En mocht je zo enthousiast raken over het gebruiksgemak van onze haarbanden; dan kun je gelijk je eigen exemplaar aanschaffen.